Pirabat İlkokulu
PİRABAT KÖYÜ ELEŞKİRT/AĞRI
05419765149

VİZYON

Pirabat İlkokulu olarak; Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilköğretim çağındaki tüm öğrencilerimizin, kendine ve çevresine saygılı, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve her çocuğun; dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini ve yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüveni kazanmış, Ülkemizi hak ettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

İlköğretim çağındaki her çocuğu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yanında başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmek ve İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Tam gün

8:30-11:40/12:40-14:10